Briljanta gaismas apspīdēti: ezotēriķe Andžela Pērla nosauc vienīgo Zvaigžņu zīmi, kas jūnijā iegūs pilnīgi visu

Foto – ekrānuzņēmums

Slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla ir izveidojusi savu redzējumu, kas viņai atklāj to, ko Zvaigžņu zīmēm sola jūnija mēnesis. Un viņa ir pārliecināta, ka tikai vienas Zvaigžņu zīmes pārstāvji saņems pilnīgi visu un vēl vairāk.

Eksperte gan savā stāstījumā precizē, ka šai Zvaigžņu zīmei ir “kaut kas jāpabeidz”, lai sāktos kaut kas jauns – gluži kā tauriņam – jāpiedzimst no jauna. Un šī vienīgā un laimīgā izredzētā Zvaigžņu zīme nav neviens cits kā Zivis.

Kā zināms, Zivis pārstāv Ūdens stihiju un cilvēki, kas nākuši pasaulē šajā zīmē, ir dzimuši laikā no 19.februāra līdz 20.martam. Zivis ir pazīstamas ar savu dziļo emocionalitāti, labi attīstītu intuīciju un lielu radošumu.

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Šie cilvēki ir ārkārtīgi empātiski un spēj just līdzi citiem cilvēkiem – viņi bieži palīdz citiem, cenšas būt atbalstoši draugi un ģimenes locekļi. Zivis ir ļoti intuitīvi cilvēki un bieži ieklausās savā iekšējā balsī – viņi bieži spēj saprast tās lietas, kas citiem var palikt nesajustas un nepamanītas.

Foto – Pexels

Zivis bieži jūt dziļu saikni ar emocionālo, garīgo pasauli. Ikdienas dzīvē viņi cenšas izvairīties no konfliktiem ar citiem un sarežģītām situācijām, tā sacīt – kamēr mājās un dvēselē miers, tikmēr skaidrs prāts. Reālās dzīves grūtības viņus spēj “izsist no līdzsvara” sliedēm.

Un tieši par šo “atdzimšanu” jūnija mēnesī, runā slavenā ezotērikas speciāliste Andžela Pērla. Lūk, ko viņa sola Zivīm jau pēc dažām dienām!

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment